Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل گفت: نیاز است تمهیدات لازم برای ساخت سریال شاه اسماعیل صفوی در خود اردبیل انجام گیرد. ۱۹ خرداد ۱۳۹۸ - ۰۸:۳۶ استانها اردیبل نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، شامگاه شنبه جلسه شورای فرهنگ عمومی استان با حضور نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل و همچنین مسئولان استانی در دفتر امام جمعه اردبیل برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این جلسه که با محوریت بررسی ابعاد ساخت سریال شاه اسماعیل صفوی در استان اردبیل برگزار شده بود، بر ضرورت تدوین و تهیه این سریال از جانب مسئولان استانی تاکید شد.

همچنین ضرورت معرفی و شناساندن فرهنگ و تاریخ دیرینه و دیرپای استان اردبیل به گردشگران و مردم سایر استانهای کشور از دیگر مسائلی بود که در جلسه شورای فرهنگی عمومی استان بر آن تاکید گردید.

آیت‌الله سید حسن عاملی، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل در این جلسه اظهار داشت: دیداری با رئیس سازمان صدا و سیما داشتیم که در این دیدار درخواستهایی از مسئولان استان اردبیل برای ساخت سریال شاه اسماعیل صفوی ارائه شد که باید این درخواستها عملی شود.

وی با اشاره به اینکه رئیس سازمان صدا و سیما از مسئولان استان خواست تا محتوا و نیازهای سریال شاه اسماعیل را تهیه کنند، افزود: تا این موارد در اختیار صدا و سیما قرار گیرد و با حضور یک فیلمنامه‌نویس روند ساخت این سریال انجام گیرد که باید در این زمینه از ظرفیت محققان و دانشگاهیان استفاده کرد.

امام جمعه اردبیل تصریح کرد: از مسئولان استانی تقاضامندیم هرچه زودتر نسبت به فراهم کردن شرایط ساخت سریال شاه اسماعیل صفوی اقدام کنند چرا که این سریال بسیار حائز اهمیت است و می‌تواند نقش اساسی در تبیین فرهنگ اردبیل داشته باشد و در ساخت این سریال نگاه باید فراتر باشد.

عاملی گفت: نیاز است در آثار تاریخی و میادین استان معماری "الله الله" نصب و بهکارگیری شود و در این زمینه مسئولان مربوطه باید اقدامات اساسی را انجام دهند.

وی با اشاره به اینکه مفاخر استانی در عرصه‌های مختلف باید تلیل شوند، افزود: در این زمینه در شهرستانها نیز مفاخر بسیاری هستند که باید مورد تجلیل قرار گیرند.

نماینده مردم اردبیل در مجلس خبرگان رهبری خواستار پاکیزه‌سازی و تنظیف شهر در ایام تعطیلات تابستانی شد و اظهار کرد: باید برای این امر نیز اقدامات اساسی انجام شود تا گردشگرانی که به این استان سفر می‌کنند با خاطره خوب از این استان رهسپار شوند.

عاملی همچنین خواستار فعالیت گسترده پژوهشکده شیخ صفی‌الدین اردبیلی شد و بیان کرد: این پژوهشکده نیز باید دستاورد و نقش بسیار تاثیرگذاری در سطح استان داشته باشد.

کمیته جمع‌آوری محتوای فیلم شاه اسماعیل صفوی راه‌اندازی می‌شود

استاندار اردبیل در این جلسه از راه‌اندازی کمیته جمع‌آوری محتوا و نیازهای ساخت سریال شاه اسماعیل صفوی در اردبیل خبر داد و اظهار داشت: تمهیدات لازم برای ساخت این سریال در سطح استان انجام می‌شود.

اکبر بهنام‌جو تصریح کرد: پاکسازی شهر در ایام گردشگری نیز اولویت اساسی است و در این حوزه طرح‌های بسیار خوبی مصوب شده و مبنای کار دستگاه‌های ذی‌ربط است.

وی استفاده از ظرفیت مردم در حوزه‌های مختلف را یادآور شد و افزود: برنامه‌های خوبی برای پیشرفت و توسعه استان در این زمینه در دستور کار استانداری است.

استاندار اردبیل از برنامه‌ریزی برای تجلیل از مفاخر استان در عرصه‌های مختلف خبر داد و اظهار کرد: ما همواره قدردان مفاخر و استعدادهای استان اردبیل هستیم که به تبع برای کشور و استان افتخارآفرین هستند.

المان "الله الله" در بناهای تاریخی اردبیل نصب می‌شود

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل در ادامه گفت: المان الله الله در بناهای تاریخی استان اردبیل نصب می‌شود و تمهیدات لازم برای اجرای این طرح انجام شده است.

نادر فلاحی با اشاره به اینکه استان اردبیل یکی از قطبهای گردشگری کشور است، افزود: بسته‌ها و المان‌هایی با معرفی آثار تاریخی و فرهنگی استان اردبیل در ایام گردشگری به گردشگران ارائه می‌شود تا این گردشگران با تاریخ و فرهنگ استان اردبیل آشنا شوند.

وی از برنامه‌ریزی برای راه‌اندازی المان ویژه‌ با محوریت معرفی فرهنگ و تاریخ استان اردبیل خبر داد و اظهار کرد: در صورت تصویب طرح این المان در شورای فرهنگ عمومی این نماد در مناطق مختلف استان نصب و در بین گردشگران توزیع می‌شود.

مدیرکل میراث فرهنگی استان از گستردگی فعالیت پژوهشکده شیخ ضفی اردبیل خبر داد و گفت: این پژوهشکده در راستای تاثیرگذاری بهتر و بیشتر فعالیت می‌کند و در این راستا اکیپ ویژه‌ای تشکیل شده است.

فلاحی از اختصاص بخشی از موزه مردم شناسی استان به معرفی قزل‌باشان و عشایر شاهسون خبر داد و تصریح کرد: در این زمینه برنامه‌ریزیهای لازم انجام گرفته است.

افزایش 7.6 درصدی طلاق در اردبیل

معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان اردبیل نیز در این جلسه اظهار داشت: آمار طلاق در استان اردبیل در سال گذشته نسبت به سال 96 حدود 7.6 درصد افزایش را نشان می‌دهد و 3 هزار و 344 طلاق در استان به ثبت رسیده است.

یوسف خدادادی افزود: تحکیم بنیان خانواده، کاهش آسیب‌های اجتماعی و طلاق باید اولویت اساسی باشد و در این زمینه انتظار از متولیان و دستگاه‌های فرهنگی بسیار بالاست که بتوانند اقدامات اساسی انجام دهند.

وی خواستار اختصاص مکانی ویژه برای کارگاه‌های آموزشی تحکیم بنیان خانواده و کاهش طلاق شد و گفت: نیاز است در این راستا مسئولان استانی اقدامات لازم و اساسی را انجام دهند.

در انتهای این جلسه از دو مفاخر اردبیل با اهدای لوح سپاس تجلیل و قدردانی شد.

انتهای پیام/ ت

R41374/P/S6,49/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۰۱۳۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آقای سعید آقاخانی، ما تحمل می‌کنیم، اما دل خودتان نسوخت؟

آفتاب‌‌نیوز :

صفحه اینستاگرامی «صبح سینما» در نقد کیفیت نازل فصول جدید «نون خ» و «زیرخاکی» نوشت: فصل بندی در تمام دنیا شیوه رایجی است. سازندگان یا در ابتدا نقشه راه یک روایت را در چند فصل آماده دارند یا با توجه به اقبال مخاطب مسیری را برای ادامه قصه باز می‌کنند. در سریال‌های کمدی نیز با توجه به اقبال مخاطب فصل‌های بعدی با اتاق فکری مجرب و گروه نویسنگدان خلاق طراحی می‌شود. اما گویا در صدا و سیما فصل بندی و ساخت ادامه یک سریال به چیز‌های دیگری بستگی دارد و در یک لیگ دیگر بازی می‌کنند. مدت‌هاست دیگر نه قصه مهم است و نه لزوم ساخت ادامه آن؛ همین که دوستان هر سال دور هم جمع شوند و یک «چیزی» به نام فصل چندم سر هم کنند کفایت می‌کند. سعید آقاخانی و پژمان جمشیدی هم هستند.

قبول که می‌شود در سریال‌های کمدی پیوستگی را فراموش کرد، اما آیا نباید یک مجموعه ۱۵ قسمتی هدف و قصه‌ای برای ساخت داشته باشد؟ تا کی باید روی موج موفقیت گذشته سوار شد؟ بعضا دیده شده دوست نویسنده تکه‌های بامزه سریال‌های پر مخاطب گذشته همچون «شب‌های برره»، «پایتخت»، «باغ مظفر» و... وصله می‌کند و یک کپی دست چندم و در مواردی درنیامده از آن را به دل قصه‌اش راه می‌دهد.

مخاطب هیچ سکوت می‌کند و گاه تحمل؛ خودتان دلتان برای چیزی که می‌سازید نمی‌سوزد؟ تا کجا می‌خواهید از اعتبار گذشته خرج کنید؟ اگر نمی‌توانید یا نمی‌شود به سراغ کار تازه بروید شاید نتیجه بهتری هم برای شما داشته باشد و هم مخاطب.

منبع: سایت برترینها

دیگر خبرها

  • عرضه «پرونده مختارنامه» در نمایشگاه کتاب تهران
  • چرا کشوری مثل مصر سریال «حشاشین» را ساخت؟
  • تمهیدات لازم برای نگهداری دسترنج کشاورزان خوزستانی درنظر گرفته شد
  • چرا کشوری مثل مصر سریال "حشاشین" را ساخت؟
  • چرا کشوری مثل مصر سریال حشاشین را ساخت؟
  • آقای سعید آقاخانی، ما تحمل می‌کنیم، اما دل خودتان نسوخت؟
  • اردیبهشت زمان سفر سرزمین لاله های سر به زیر
  • رسیدگی به ۳۴۰۰ پرونده بافت فرسوده در اردبیل
  • ۳۰ درصد اسناد تک برگی اراضی زراعی استان اردبیل صادر شد
  • مبارزه با آفت برگخوار ذرت و تمهیدات لازم برای برداشت گندم اُرزوئیه