Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، نادر فلاحی، مدیر کل میراث فرهنگی استان اردبیل در این مراسم گفت:هویت بی بدیل تاریخ اردبیل نیازمند معرفی در سطح بین الملل است و هر اقدام پژوهشی مورد حمایت خواهد بود.

او با تاکید به اینکه دو کشور دوست و همسایه ایران و ترکیه معتقد به توسعه روابط گردشگری هستند، افزود: همکاری در انجام چنین پژوهش‌های مشترک در حوزه آیین‌های مذهبی زمینه ساز ارتباط بیشتر دو کشور با توجه به اشتراکات فرهنگی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فلاحی گفت: مولفان، پژوهشگران و کسانی که در راستای معرفی هویت تاریخی و جاذبه‌های گردشگری مذهبی و آیینی استان مشارکت داشته باشند، به لحاظ مادی و معنوی مورد حمایت خواهند بود.

مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان تصریح کرد: همچنین با هدف رونق گردشگری خارجی به ویژه گردشگران مذهبی، در تلاش هستیم زیرساخت‌های لازم را تامین کنیم تا از جمله گردشگران علوی با سهولت به اردبیل سفر کنند.

همچنین نویسنده کتاب اردبیللیلر نیز با بیان اینکه در این مجموعه مکتب عرفانی شیخ صفی الدین و شاه اسماعیل تشریح شده است، گفت: در آناتولی شاه اسماعیل خطایی همچنان مریدانی دارد که تمامی آیین‌های وی را به جا آورده و در اعتقادات خود راسخ هستند.

جشکون کوکل با بیان اینکه این کتاب در ۵ جلد و در طول ۵ سال تدوین شده است، افزود: با توجه به اینکه مریدان شیخ صفی در آناتولی، اردبیل لی شناخته می‌شوند، عنوان این کتاب اردبیللیلر انتخاب شده است، این کتاب در خصوص علویانی که از اردبیل به آناتولی، سوریه و شرق بالکان رفته اند، نوشته شده است.

او تاکید کرد: نقش اردبیل و شاه اسماعیل در جغرافیای اسلام بی بدیل است و در ترکیه حتی یک علوی نمی‌توان یافت که حداقل یک بیت از شاه اسماعیل صفوی نداند.

پروفسور کوکل افزود: درگاه شیخ صفی الدین اردبیلی برای شیعیان ایران و ترکیه مقدس است و به دلیل مقام عرفانی وی اعتقاد و احترام ویژه در بین علویان دارد.

او با اشاره به اینکه ۴ سال قبل به اردبیل سفر کرده بود، گفت: در این ۴ سال تغییرات قابل توجهی در نگه داری و مرمت مجموعه بقعه شیخ صفی الدین دیده می‌شود که مهم‌ترین آن احداث دروازه عالی قاپو است.

نویسنده کتاب اردبیلیلر تصریح کرد: بقعه شیخ صفی الدین اردبیلی جایگاه ویژه در بین علویان ترکیه دارد و به عنوان مکان مقدسی از آن یاد می‌شود.

انتهای پیام/ع

بقعه شیخ صفی الدین اردبیلی جایگاه ویژه در بین علویان ترکیه دارد

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: میراث فرهنگی گردشگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۶۷۹۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقص خون در گلوی پاییز؛ روایتی متفاوت از همسر شهید جاویدالاثر «رسول هوشیاری»

ایسنا/همدان رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ملایر گفت: آیین رونمایی کتاب «رقص خون در گلوی پاییز» در زمینه خاطرات شهید جاویدالاثر «رسول هوشیاری» از زبان همسر، نوشته زهرا علیزاده برگزار می‌شود.

فرشاد کشاورزیان در گفت‌وگو با ایسنا، به دیدار تعدادی از اعضاء ستاد مراسم رونمایی از کتاب رقص خون در گلوی پاییز با همسر شهید والامقام رسول هوشیاری اشاره کرد و افزود: سومین جلسه هماهنگی رونمایی از کتاب رقص خون در گلوی پاییز، روایت زندگی شهید رسول هوشیاری از زبان همسر فداکار او برگزار شد.

وی خاطرنشان کرد: بسیجی شهید رسول هوشیاری متولد سال ۱۳۳۴ دارای شش فرزند(سه دختر و سه پسر) در ۲۶ آذرماه سال ۱۳۶۰ در بحبوحه دفاع مقدس در جبهه گیلانغرب به شهادت رسید.

این مقام مسئول افزود: برنامه دیدار با خانواده شهید جاویدالاثر رسول هوشیاری با همکاری ارشاد، بنیاد شهید، سپاه، کتابخانه و پیشکسوتان دفاع مقدس هماهنگ شده و زهرا علیزاده نویسنده ملایری نیز کتابی تحت عنوان «رقص خون در گلوی پاییز» که خاطرات شهید از زبان همسرشان است را به نگارش درآورده و چاپ شده است.

وی گفت: بنابراین به علت ادای دین نسبت به این شهید عزیز که هنوز پیکر مطهرش به وطن بازنگشته و همچنین قدردانی از نویسندگان فعال در حوزه ادبیات پایداری، دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ساعت ۱۷ با حضور تنی چند از مسئولان و پیشکسوتان دفاع مقدس در منزل شهید حضور یافته و ضمن ادای احترام، از خانواده معزز این شهید تجلیل به عمل می‌آوریم.

کشاورزیان خاطرنشان کرد: در این آیین با حضور مسئولان دفتر حفظ و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، به صورت رسمی از کتاب مذکور رونمایی شده و به خانواده شهید عزیز هدیه می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رقص خون در گلوی پاییز؛ روایتی متفاوت از همسر شهید جاویدالاثر «رسول هوشیاری»
  • رونمایی از کتاب ۱۰ جلدی یک سردار دراصفهان
  • رونمایی از سه کتاب منتخب آثار جشنواره شهید آوینی
  • رونمایی از کتاب هزار و چهارصد و خیلی زود در شیراز
  • رونمایی از کتاب «دنیای کسی را عوض کرده‌ای؟»
  • کتاب شعر «ناله‌های امپراطور» در بروجرد رونمایی شد
  • رونمایی کتاب دنیای کسی را عوض کرده ای در ارومیه
  • «رنگین‌کمان تمدن‌ها» رونمایی می‌شود
  • «شمع محفل» در نمایشگاه کتاب رونمایی می‌شود
  • رونمایی از کتاب در جستجوی آداب آبادانی در یزد