Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی دارابی جزئیاتی از ساخت دو سریال تاریخی "شاه اسماعیل صفوی" و "سنجرخان" را اعلام کرد. ۲۰ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۱:۳۶ فرهنگی رادیو و تلویزیون نظرات - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، در لا به لای مینی‌سریال‌های تلویزیونی، جای آثار فاخر و الف ویژه تلویزیونی خالیست. آثاری که عمدتاً تاریخی، دینی و مذهبی‌اند و تلویزیونی‌ها باید هرچه زودتر برای ساخت آنها دست به کار شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قهرمانان‌ ملی، شهدا و حلقه‌های مفقوده و ناشنیده‌ تاریخی وجود دارند که باید جلوی دوربین بروند تا نسل جدید و جوان امروز در جریان ناگفته‌های مربوط به آنها قرار بگیرند.

«سنجرخان» یکی از چهره‌های تاریخی است که دغدغه مرحوم سیدضیاءالدین دری بود و بعد از رفت و آمدهایی، پروژه به محمدحسین لطیفی واگذار شد؛ او هم اعلام کرد به زودی کار را شروع می‌کند، اما به یک باره لطیفی سر از یک کار سینمایی درآورد و علی دارابی معاون استان‌های صداوسیما هم به خبرنگار خبرگزاری تسنیم گفت «سنجرخان متوقف نشده و منتظر تأمین بودجه مالی آن هستیم.»

مسئول سیمای استان‌های رسانه‌ملی هم در گفت‌وگویی با خبرنگار خبرگزاری تسنیم به این نکته اشاره کرد که «در صورت تأمین بودجه و شروع کار به سراغ محمدحسین لطیفی می‌رویم و او اولین گزینه همکاری ما در کار تولید این مجموعه تلویزیونی است؛ در صورتی که نتواند کارگردان «سنجرخان» باشد به گزینه‌های دیگری فکر خواهیم کرد.»

دارابی هم پیش از این به خبرنگار خبرگزاری تسنیم گفته بود که «فیلمنامه «سنجرخان» آماده است و به محض فراهم شدن موقعیت مالی و بسترهای دیگر ساخت این سریال تاریخی، محمدحسین لطیفی جلوی دوربین خواهد رفت؛ آمادگی تولید این سریال وجود دارد و حتی در سفر به استان کردستان، استاندار و هم دیگر مسئولین امر، اعلام آمادگی کردند و منتظریم عملیاتی شود.»

«سنجرخان» بنابر گفته مسئول سیمای استان‌های رسانه‌ملی در مرحله پیش‌تولید قرار دارد و با تأمین منابع مالی، کار تولید را آغاز خواهد کرد.

نگاهی به حضور مداحان استانی در تلویزیونیراق‌بافان: از حضرت زهرا(س) خواستم مجری برنامه‌های مذهبی بمانم/ نگاه تلویزیون به اجرا و گویندگی فوق‌تخصصی نیست+ فیلمجواد گلی: در سیما به استراتژی مدونی در برنامه‌های مذهبی فکر نمی‌‌شود/ سه ضلع دین، جامعه و هنر باید در تلویزیون جمع شوند!

شروع «شاه اسماعیل صفوی» در تلویزیون

خبر دیگر شروع یک سریال تلویزیونی با عنوان «شاه اسماعیل صفوی» است که علی دارابی معاون رئیس سازمان صداوسیما در سفری به اردبیل، اعلام کرده بود «در حال برنامه‌ریزی برای ساخت این سریال فاخر تلویزیونی هستیم.»

دارابی اشاره کرده که «نقش مهم و بی‌بدیل اردبیل و سلسله صفویه در تاریخ ایران و تشیع، سازمان صداوسیما را بر آن داشته تا سریالی فاخر را با محوریت شاه اسماعیل صفوی در دستور کار قرار دهیم.»

مسئول سیمای استان‌های صداوسیما درباره ساخت این سریال تلویزیونی به خبرنگار خبرگزاری تسنیم، گفت: طرح، متن و پژوهش‌های مربوط به ماجرای «شاه اسماعیل صفوی» آماده است که در حال رایزنی برای آماده کردن مقدمات ساخت هستیم؛ دو کارگردان مدنظر ما هستند که با تأمین منابع مالی و رسیدن به جمع‌بندی‌ها، هم نام کارگردان و هم زمان شروع پروژه را اطلاع‌رسانی خواهیم کرد.

این در حالیست که علی دارابی از ساخت سریال «شاه اسماعیل صفوی» توسط یکی از کارگردان به نام کشور خبر داده است؛ او همچین گفته که سریال‌هایی با موضوعات تاریخی عموماً پروژه‌هایی پرهزینه و طولانی‌مدتند و نیاز به کار تحقیقی و پژوهشی دقیق و زیادی دارند تا بتوانند برای مخاطب جذابیت ایجاد کنند.»

انتهای پیام/

R1515/P/S4,1430/CT7 واژه های کاربردی مرتبط رسانه ملی تلویزیون

منبع: تسنیم

کلیدواژه: رسانه ملی تلویزیون رسانه ملی تلویزیون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۷۳۵۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مستندی نیم‌‎ساعته که ساختش ۱۶ سال زمان برد

مستندی نیم‌ساعته که ساختش ۱۶ سال زمان برده به سوال‌های ثابتی که پدری هر سال در روز تولد دخترش از او پرسیده اختصاص دارد. دختر از کودکی به جوانی می‌رسد و هر سال با این سوالات پدر مواجه می‌شود.

به گزارش همشهری آنلاین، این ۴ مستند در ۴ ژانر مختلف تماشاگر را با جنبه‌هایی از جنگ، روابط انسانی، سینما و قتل و مرگ آشنا می‌کند که در یک کلام می‌توان آن‌ها را چهار پرده مختلف از زندگی دانست.

آن‌ها نباید پیر شوند

کارگردان: پیتر جکسون

سال ساخت: ۲۰۱۸

این فیلم با استفاده از فیلم‌های اصلی گرفته‌شده از جنگ جهانی اول، محفوظ در آرشیو موزه سلطنتی جنگ که بیشترشان تاکنون دیده نشده‌اند، به همراه صدا‌های ضبط‌شده توسط بی‌بی‌سی و مصاحبه‌های آی‌دبلیوام که از بریتانیایی‌های حاضر در نبرد گرفته شده، ساخته شده است. بیشتر این فیلم‌ها رنگی شده و با استفاده ابزار‌ها و تکنیک‌های مدرن تبدیل شده‌اند و برای اثرگذاری بیشتر و هرچه نزدیک‌تر شدن به تجربه واقعی سربازان از نبرد، از جلوه‌های صوتی و صداپیشه در آن بهره برده شده است. سازندگان فیلم ۶۰۰ ساعت مصاحبه با ۲۰۰ کهنه‌سرباز و ۱۰۰ ساعت فیلم ویدئویی اصلی را برای ساخت فیلم بازبینی و بررسی کردند.

یک‌سال را چطور اندازه می‌گیرید؟

کارگردان: جِی روزنبلات

سال ساخت: ۲۰۲۱

این مستند درباره رابطه یک پدر و دخترش به وسیله فیلم‌های خانگی است. پدر هر سال در روز تولد دخترش از او فیلم می‌گیرد و سوالات یکسانی می‌کند. دختر از طفلی نوپا به زنی جوان با همه زیبایی و مراحل ناخوشایندش در این میانه تبدیل می‌شود در حالی که رابطه پدر و دختر با تمام پیچیدگی‌هایش تکامل می‌یابد. پدر تولد‌های دختر را از ۲ سالگی تا ۱۸ سالگی با دوربین ثبت کرده و از آن مستندی ساخته که تماشاگر را به اندیشیدن درباره زندگی خودش وامی‌دارد. ساخت این فیلم نیم‌ساعته که در مراسم اسکار نودوپنجم نامزد جایزه بهترین مستند کوتاه بود، ۱۶ سال زمان برده.

کینگ بر پرده سینما

کارگردان: دافنه بای‌ویر

سال ساخت: ۲۰۲۲

استیفن کینگ پادشاه داستان‌نویسانی است که آثارشان از صفحات کاغذی به پرده نقره‌ای سینما رسیده است. حتی کارگردان سختگیری مثل استنلی کوبریک هم از یکی از داستان‌های کینگ اقتباس کرد و فیلم درخشان «درخشش» را بر اساس کتابی از کینگ به همین نام ساخت؛ هرچند کینگ هر جا که فرصتش را پیدا کرده، نارضایتی خودش را از اقتباس کوبریک اعلام کرده و هیچ خودش را در محذورات قرار نداده که خیلی رُک و علنی فیلم کوبریک را نکوبد. از سال ۱۹۷۶ تاکنون بیش از پنجاه کارگردان از آثار این نویسنده اقتباس کرده‌اند. این مستند به بررسی آثار این کارگردانان، اقتباس‌ها و منابع آن‌ها می‌پردازد.

قاتل هیلساید: شیطان در لباس مبدل

کارگردان: الکسا دانر

سال ساخت: ۲۰۲۲

اعمال آدم همیشه دنبال آدم می‌روند. هرقدر هم کسی بخواهد از کار‌هایی که کرده و تاثیرات مخربی که روی زندگی دیگران داشته دوری کند و خیال کند که نتیجه اعمالش دور از او باقی می‌ماند، کسانی هستند که واقعیت را فراموش نمی‌کنند. «قاتل هیلساید» درباره قاتلی سریالی به نام کنت بیانچی است که فکر نمی‎کرد بابت کارهایش محاکمه شود. ویدئو‌های به جای مانده از ماه‌های منتهی به دستگیری وی در این مستند استفاده شده که روانشناسی جالبی نه صرفا از ذهن یک قاتل زنجیره‌ای، بلکه از ذهن آدمی است که خود را محق به انجام هر کاری می‌داند، اما ذهن بسته و دیکتاتورمآبش اجازه نمی‌دهد بفهمد که بالاخره کابوس مجازات به سراغش می‌آید.

دیگر خبرها

  • مستندی نیم‌‎ساعته که ساختش ۱۶ سال زمان برد
  • عرضه «پرونده مختارنامه» در نمایشگاه کتاب تهران
  • حواشی ناتمام «حشاشین»، مهمان ویژه نمایشگاه کتاب و خبرهای جدیدی از حج
  • علت ممنوعیت سریال مصری حشاشین؛ تحریف تاریخ ایران
  • کدام دستاورد‌های دولت رئیسی را می‌توان در قالب فیلم و سریال به مردم نشان داد؟
  • ماجرای «بدل» رضا عطاران در تلویزیون
  • ماجرای «بدل» رضا عطاران در تلویزیون چیست؟
  • پروژه قهرمان‌سازی از رئیسی؛ کدام دستاورد دولت در قالب فیلم و سریال می‌گنجـد؟
  • کدام دستاوردهای دولت رئیسی را می توان در قالب فیلم و سریال به مردم نشان داد؟
  • خواننده تیتراژ «رستگاری» کنسرت می‌دهد/ انتشار چند تک آهنگ عاشقانه